Untitled
08 jul 2017
week 211: 23 t/m 29 juni

Laura heeft het op 23 juni weer fijn gehad op de kleuterschool. Ze heeft het heel goed naar haar zin en komt iedere keer breeduit lachend het schoolplein opgerend als ik haar weer op kom halen; zo leuk! ’s Middags hebben we nieuwe schoenen gekocht voor Bas.
We zijn op 24 juni na de lunch bij tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tuin gespeeld. Weer thuis hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld en daarna hebben we lekker pannenkoeken gegeten.
Op 25 juni zijn Bas en Laura ’s morgens met Mark bij opa Van Mierlo geweest. Daarna zijn ze gaan geocatchen bij het kabouterbos in Bakel. ‘s Middags zijn we met zijn vieren naar de open dag van het Fletcher Hotel gegaan. We hebben Bas en Laura de kapel laten zien waar we getrouwd zijn, hebben hotelkamers bekeken, Bas en Laura hebben fijn op het springkussen gespeeld en ze zijn mooi geschminkt.
We zijn op 26 juni overgebleven met de LunchClub en we hebben na school ook nog de schoolbieb gedaan.
Ook op 27 juni zijn we overgebleven. Na school zijn we bij Ellen geweest om Bas zijn haar te laten knippen. We hebben er wel heel lang over gedaan om er te komen: er was een storing aan het spoor, waardoor 5 spoorwegovergangen gesloten waren en we een heel eind om hebben moeten rijden. Bas en Laura vonden het toch wel heel bijzonder toen we op de terugweg tussen de gesloten spoorwegovergangen doorgestuurd werden door 2 politieagenten.
We hebben op 28 juni gezellig bij opa en oma Van Aerle geluncht, samen met tante Maartje en Eline.
Op 29 juni wilde Laura bij Davi gaan spelen. Omdat hij in groep 2 zit en het leeftijdsverschil best groot is (hij mag alleen op straat spelen en Laura nog niet), vond ik het een beter idee dat Davi bij ons kwam spelen in plaats van Laura bij hem. Jule kwam ook nog bij Bas spelen en het was erg druk, maar ze hebben vooral heel fijn gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative